Στην μάχη κατά του κορονοϊού ένας Τρικαλινός καθηγητής του ΕΜΠ

5

Στην εκπομπή “Συμβαίνει στην Ευρώπη” της ΕΤ1,ήταν καλεσμένος το  μεσημέρι του Σαββάτου  ο τρικαλινός  καθηγητής  του ΕΜΠ για την πανδημία Κώστας Χαριτίδης.

Ο κ. Κωνσταντίνος Χαριτίδης, Καθηγητής Νανομηχανικής & Νανοτεχνολογίας, στη Σχολή Χημικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, έιχε εξελέγη ομόφωνα Πρόεδρος  του ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ. πριν από μερικά χρόνια ενώ εκφράζει ενδιαφέρουσες απόψεις για την εξέλιξη της πανδημίας και την αντιμετώπισή της .

Το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο στην κρίση του κορωνοϊού απέδειξε ότι το όλον είναι μεγαλύτερο από το άθροισμα των μερών του. Επιδεικνύοντας ταχύτατα αντανακλαστικά συνένωσε όλες τις πρωτοβουλίες εντός του ιδρύματος, αξιοποίησε τον ενθουσιασμό και την εθελοντική προσφορά όλων, φοιτητών και υποψήφιων διδακτόρων, καθηγητών και ερευνητών, προμηθευτών και φορέων και παρήγαγε, ήδη από τις αρχές Απριλίου, υγειονομικό υλικό, ιδέες και τεχνολογικές εφαρμογές με στόχο την αναχαίτιση της διασποράς του ιού. Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

The post Στην μάχη κατά του κορονοϊού ένας Τρικαλινός καθηγητής του ΕΜΠ appeared first on trikalaidees.gr | Τρίκαλα ΙΔΕΕΣ.

Comments are closed.