Με θρησκευτική κατάνυξη αναμένεται ο εορτασμός των Θεοφανείων στην περιοχή της Φαρκαδόνας

5

Στις 11 περίπου το πρωί της Πέμπτης θα τελεστεί ο Καθαγιασμός των Υδάτων και η ρίψη του Τιμίου Σταυρού στη γέφυρα του Πηνειού ποταμού μεταξύ Φαρκαδόνας και Κεραμιδίου

Με θρησκευτική μεγαλοπρέπεια και επισημότητα αναμένεται να τελεστούν αύριο Πέμπτη στην περιοχή της Φαρκαδόνας αλλά ταυτόχρονα και στο νομό. Η έναρξη των θρησκευτικών εκδηλώσεων έγινε το πρωί της Τετάρτης με την τέλεση του Μεγάλου Αγιασμού στις εκκλησίες και τα μοναστήρια της περιοχή μας. συνεχίζονται αύριο με την τέλεση της Θείας Λειτουργίας και στην συνέχεια του Μεγάλου Αγιασμού.

Για μια ακόμη φορά στην έδρα του Δήμου Φαρκαδόνας μετά την ολοκλήρωση της τέλεσης του Μεγάλου Αγιασμού στις 11 περίπου το πρωί και σύμφωνα με την ανακοίνωση του εφημέριου του Ιερού Ναού Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Φαρκαδόνας αναμένεται να τελεστεί ο Καθαγιασμός των Υδάτων και η ρίψη του Τιμίου Σταυρού στα νερά του Πηνειού ποταμού στη γέφυρα μεταξύ Φαρκαδόνας και Κεραμιδίου.

The post Με θρησκευτική κατάνυξη αναμένεται ο εορτασμός των Θεοφανείων στην περιοχή της Φαρκαδόνας appeared first on trikalaidees.gr | Τρίκαλα ΙΔΕΕΣ.

Comments are closed.