Λάρισα: Έρχονται πρόσφυγες στο Καστρί – Λουτρό;

3

Υπενθυμίζεται πως στην περιοχή βρίσκεται ξενοδοχειακή μονάδα με αρκετά μεγάλη ικανότητα φιλοξενίας, η οποία μάλιστα φέρεται να είχε εκφράσει ενδιαφέρον στην πρόσκληση του υπουργείου, για τη φιλοξενία μεταναστών.

Τη φημολογία επιβεβαιώνει και ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Καστρί – Λουτρό, με ανάρτησή του στο facebook στην οποία αναφέρονται τα εξής: “Αγαπητοί κύριοι Εσείς που παίρνετε αποφάσεις για την Πατρίδα μας την πόλη μας το χωριό μας δεν καταλαβαίνετε ότι αν πραγματοποιηθεί αυτό που φημολογείται έντονα τις τελευταίες ώρες θα καταστρέψει τελείως μια περιοχή που διαθέτει τρεις γαλάζιες σημαίες; Και αν δεν το καταλαβαίνετε αυτό δεν φοβάστε το ξέσπασμα οργής χιλιάδων παραθεριστών που σήμερα αλλά και του χρόνου θέλουν να απολαμβάνουν με ηρεμία τις καλοκαιρινές τους διακοπές στις εξοχικές τους κατοικίες που με τόσο κόπο έχουν στήσει; Αν αληθεύει και δεν είναι απλά φημολογία μήπως είναι σοφότερο να εξετάσετε κάποια άλλη λύση”.

Δείτε την ανάρτηση:

Έρχονται πρόσφυγες στο Καστρί - Λουτρό;

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΜΠΩΝ

“Προς το παρόν είναι φήμες και τίποτε περισσότερο. Δεν έχουμε καμία ενημέρωση. Επικοινωνήσαμε με τους τοπικούς βουλευτές και δηλώνουν άγνοια. Αν μας τους φέρουν αιφνιδιαστικά είναι μία άλλη ιστορία…” δήλωσε στο onlarissa.gr ο αντιδήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Νικολάου.

 onlarissa.gr

The post Λάρισα: Έρχονται πρόσφυγες στο Καστρί – Λουτρό; appeared first on Trikala Day.

Comments are closed.