Θεσσαλονίκη – Κοριτσάκι έπεσε από τον 3ο όροφο και προσγειώθηκε σε ηλικιωμένο, ενώ πέρναγε γιατρός

3

Σε κρίσιμη κατάσταση διακομίστηκε στο Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης ένα παιδί, ηλικίας 6 ετών, ύστερα από πτώση από το μπαλκόνι 3ου ορόφου.

Το περιστατικό σημειώθηκε στη 1 μετά το μεσημέρι σε πολυκατοικία που βρίσκεται επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου 39, στο Κορδελιό, όταν το κοριτσάκι πήγε να πάρει την ομπρέλα του που ήταν κρεμασμένη στα κάγκελα του μπαλκονιού και έπεσε κάτω.

Λεπτομέρειες για το συμβάν περιέγραψε στο ThessToday.gr, εργαζόμενη σε λαϊκή αγορά που γινόταν κάτω από την πολυκατοικία, από την οποία έπεσε το παιδί.

Φωτό από Thesstoday

«Εγώ εκείνη τη στιγμή πουλούσα και ακούω ξαφνικά έναν θόρυβο. Γυρνάω και βλέπω το μωρό να πέφτει. Πήγα από κοντά. Το μωρό ήταν αναίσθητο. Είχαν γυρίσει τα μάτια του επάνω, έβγαζε αίμα, έβγαζε εμετό, δεν έπαιρνε ανάσες και ξαφνικά από θαύμα πέρασε ένας γιατρός και του έκανε μαλάξεις. Το μωρό έπεσε πάνω σε έναν παππού. Αν δεν έπεφτε θα είχε ανοίξει το κεφάλι του», αναφέρει στο ThessToday.gr η Δέσποινα Τζιούρα.

Μάλιστα η μητέρα του παιδιού έλειπε από το σπίτι. «Η μητέρα του είχε πάει να πάρει το άλλο της παιδί από το νηπιαγωγείο. Το μωρό είχε πάει να πάρει την ομπρέλα του που ήταν κρεμασμένη στο μπαλκόνι κι έπεσε από εκεί».

Τι αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες

Comments are closed.