Η ΕΠΣ Ηρακλείου ζητά να διοργανώσει τον τελικό του Κυπέλλου

4

Λύση στο πρόβλημα της διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας θέλει να δώσει η ΕΠΣ Ηρακλείου, η οποία με επιστολή της στην ΕΠΟ δήλωσε πως δύναται να φιλοξενήσει τον τελικό στο Παγκρήτιο.

Με την έδρα και την ημερομηνία του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ, να είναι βρίσκεται εξ’ ολοκλήρου στον… αέρα, η ΕΠΣ Ηρακλείου έστειλε επιστολή στην ΕΠΟ, κοινοποιώντας την σε όλους τους εμπλεκόμενους και ενδιαφερόμενους, και ζήτησε να διοργανωθεί στο Παγκρήτιο η μεγάλη αναμέτρηση, αναλύοντας μία σειρά από πλεονεκτήματα αυτής της επιλογής και τονίζοντας πως εφορμάται και από την εισήγηση της Αστυνομίας για διεξαγωγή του ματς εκτός Αττικής.

Η επιστολή της ΕΠΣ Ηρακλείου

ΠΡΟΣ

Πρόεδρο ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο

Μέλη Εκτελεστικής Επιτροπής ΕΠΟ

Επιτροπή Κυπέλλου ΕΠΟ

Επιτροπή Διοργανώσεων ΕΠΟ

Κοινοποίηση

ΠΑΕ Α.Ε.Κ

ΠΑΕ Ολυμπιακός

Δήμος Ηρακλείου

Περιφέρεια Κρήτης

Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου

ΘΕΜΑ: Αίτημα ΕΠΣ Ηρακλείου για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος στο Παγκρήτιο Στάδιο

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου παρακολουθεί τις διάφορες ανακοινώσεις και παλινωδίες σχετικά με την έδρα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος και φυσικά διαβάσαμε την ανακοίνωση – εισήγηση της Αστυνομίας που αναφέρει η διεξαγωγή του τελικού να γίνει εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής.

Επανειλημμένως έχουμε εκφράσει το ενδιαφέρον και την προσπάθειά μας, με την υποβολή προτάσεων και με σκοπό να βοηθήσουμε στην εξεύρεση λύσεων σε θέματα που άπτονται του ποδοσφαίρου. Είναι δεδομένη επίσης η διαχρονική επιθυμία τόσο η δική μας αλλά είμαστε σίγουροι και των άλλων τοπικών φορέων (Δήμου -Περιφέρειας Κρήτης- ομάδων κ.τ.λ) για την φιλοξενία μεγάλων αθλητικών γεγονότων, όπως μου επιβεβαίωσε και σε προφορική συζήτηση που είχαμε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Κώστας Βαρδαβάς, για το ότι δεν υπάρχει καμία αντίρρηση, αρκεί φυσικά να συζητηθούν τα επί μέρους θέματα που αφορούν ΕΠΟ και Δήμο Ηρακλείου.

Με δεδομένη την απαραίτητη τεχνογνωσία και εμπειρία για μια άρτια διοργάνωση…

Κυρίως το γεγονός ότι η πόλη του Ηρακλείου αλλά και το νησί μας κατατάσσονται στις λιγότερο πληγείσες περιοχές της χώρας, στην πανελλαδική γεωγραφική διασπορά των κρουσμάτων λοίμωξης Covid-19 που επικαιροποίησαν οι ειδικοί του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).

Για τους παραπάνω λόγους ζητούμε από εσάς να μας δοθεί η ευκαιρία να διοργανώσει η Ένωσή μας και να φιλοξενήσει η Πόλη μας (Δήμος Ηρακλείου) τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος 2019 – 2020 στο Παγκρήτιο Στάδιο…

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΝΙΚΟΣ ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΜΑΡΑΓΔΑΚΗΣ

The post Η ΕΠΣ Ηρακλείου ζητά να διοργανώσει τον τελικό του Κυπέλλου appeared first on trikalaidees.gr | Τρίκαλα ΙΔΕΕΣ.

Comments are closed.