Δεν βρέθηκε λύση και αποχώρησε ο Αμανατίδης από τον ΑΟΤ

5

Μετά τη σημερινή συνάντηση που είχε με τη διοίκηση της ομάδας ο Περικλής Αμαντίδης πήρε την απόφαση εξόδου από τον πάγκο των Τρικάλων.

Ο πρώην πλέον τεχνικός  της ομάδας είχε σήμερα  συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Τρίκαλα και παρ ότι αυτή έγινε σε εξαιρετικό κλίμα, δεν αποδέχθηκε τη μειωμένη προσφορά που του έγινε κλείνοντας το κεφάλαιο συνεργασίας με τους κυανέρυθρους.

Συγκεκριμένα η πρόταση του Ηλία Αϊβάζογλου είχε “ψαλίδι” περίπου στο 50% των αποδοχών για τον τεχνικό και όλο το προπονητικό τιμ  και η  προσφορά αυτή ουσιαστικά εξώθησε τον προπονητή στην απόφαση αποχώρησης. Μάλιστα, ο κ. Αϊβάζογλου έδειξε προβληματισμένος και ως προς την δική του παραγοντική θητεία στον ΑΟ Τρίκαλα, αφήνοντας μάλιστα να εννοηθεί ότι εξετάζει και το ενδεχόμενο δικής του  αποχώρησης. Αξίζει να τονιστεί πως οι οικονομικές εκκρεμότητες διευθετήθηκαν και η λύση συνεργασίας έγινε σε καλό κλίμα.
sportrikala.gr

Ο  Περικλής Αμανατίδης έκανε γνωστή την λύση  της συνεργασίας με την παρακάτω προσωπική ανακοίνωση…

“Έγινε θέλω να πιστεύω μια ξεκάθαρη συζήτηση για την επόμενη χρονιά. Ο πρόεδρος κ. Αιβάζογλου μου ανέλυσε την πρόθεση που έχει για την προσπάθεια της επόμενης μέρας. Είναι από την πλευρά του ένα ρεαλιστικό πλάνο. Μέσα από την συζήτηση που έγινε αποφασίσαμε ότι σε αυτή την προσπάθεια ούτε εγώ μπορούσα να δώσω στην ομάδα αυτό που ήθελα ούτε η ομάδα σε μένα αυτό που ζητάω. Όποτε μια επαγγελματική σχέση με την ΠΑΕ Τρίκαλα τελειώνει εδώ. Κάποιες τυπικές λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση του συμβολαίου μου θα κλείσουν όπως πρέπει για μια συνεργασία που είχε ως αποτέλεσμα την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Επόμενη μέρα υπάρχει για όλους. Ελπίζω η ομάδα του ΑΟΤ να κάνει μια αξιόλογη προσπάθεια και την επόμενη σεζόν και εγώ θα κάνει την δική μου σε ένα άλλο περιβάλλον. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο των Τρικάλων για την υποστήριξη. Πήρα και νομίζω έδωσα σε αυτή την ομάδα”.

The post Δεν βρέθηκε λύση και αποχώρησε ο Αμανατίδης από τον ΑΟΤ appeared first on trikalaidees.gr | Τρίκαλα ΙΔΕΕΣ.

Comments are closed.