Αυτό είναι το απειλητικό e-mail που σήμανε συναγερμό στα ξενοδοχεία

49

Λήξη συναγερμού σήμανε πριν από λίγη ώρα αναφορικά με τη φάρσα με τα απειλητικά e-mail που έστειλαν άγνωστοι κατά τις απογευματινές ώρες για τοποθέτηση βόμβας σε ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης.

Τα επιβεβαιωμένα ξενοδοχεία που εστάλησαν τα απειλητικά μηνύματα για βόμβα ήταν τουλάχιστον δέκα, μεταξύ των οποίων τα Excelsior Hotel επί της Μητροπόλεως με Κομνηνών στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, Pella Hotel επί της Ίωνος Δραγούμη, Olympia επί της οδού Ολύμπου, Esperia επίσης επί της Ολύμπου, Park Hotel στην Ίωνος Δραγούμη και Queen Olga επί της Βασ. Όλγας.

Ωστόσο, όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας GRTimes.gr, το απειλητικό mail είχε σταλεί σ’ όλα τα ξενοδοχεία της πόλης και όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν εμπλεκόμενοι του ξενοδοχειακού κλάδου, τις απογευματινές ώρες και δη τα ανεπιθύμητα mail (spam) δεν τα βλέπουν σε τακτικό χρονικό διάστημα.

Όλα τα ξενοδοχεία στα οποία έχει σταλεί το mail που όπως αποδείχθηκε ήταν φάρσα, έχουν ελεγχτεί, και σύμφωνα με το GRTimes.gr εξ αρχής, ήταν επιβεβαιωμένο σε πολύ μεγάλο ποσοστό ότι επρόκειτο περί φάρσας, ωστόσο οι αστυνομικές αρχές έπραξαν βάσει πρωτοκόλλων, για την ασφάλεια όλων.

Δείτε το mail:

Comments are closed.