- Advertisement -

Απόστολος Λύτρας: Διαζύγιο και επιμέλεια του παιδιού θέλει η Πολυζωγοπούλου

7

- Advertisement -

Το γυαλί είχε ραγίσει εδώ και μήνες στη σχέση του Απόστολου Λύτρα και της Σοφίας Πολυζωγοπούλου. Η πρώτη φορά μάλιστα που τέθηκε στο τραπέζι το ενδεχόμενο ενός διαζυγίου ήταν τον περασμένο Οκτώβριο, όπως η ίδια η 37χρονη είχε αποκαλύψει στην κατάθεσή της.

«Υπήρξε ένταση μεταξύ μας κατά καιρούς. Τον Οκτώβριο του είχα ζητήσει να χωρίσουμε. Παρότι δεν ήταν βίαιος, ήταν δύσκολος χαρακτήρας», είχε αναφέρει η Σοφία Πολυζωγοπούλου.

Σε αδημοσίευτες δηλώσεις του Απόστολου Λύτρα που έφερε στο φως το «Χαμογέλα και Πάλι» του MEGA, ο γνωστός ποινικολόγος μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για την σύζυγο του, λέγοντας πως ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά.

«Αμέσως με το που την είδα, μου άρεσε. Έχουμε ένα υπέροχο παιδί μαζί, ενώ εγώ έχω και δύο κόρες από τον πρώτο μου γάμο. Είμαι άνθρωπος της οικογένειας, με ικανοποιεί το να βρίσκομαι μαζί τους. Περνάω ωραία στο σπίτι», είχε πει ο ποινικολόγος.

Αυτό, όπως φαίνεται, σταμάτησε να ισχύει τους τελευταίους μήνες. Τον περασμένο Οκτώβριο ήταν η πρώτη φορά που συζήτησαν για διαζύγιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι βρίσκεται σε διάσταση από τον Ιανουάριο, χωρίς ωστόσο να αλλάξει τίποτα ουσιαστικό στην καθημερινότητα τους. Το ζευγάρι συνέχισε να μένει κάτω από την ίδια στέγη, αλλά και να εργάζεται στο ίδιο δικηγορικό γραφείο.

Πληροφορίες θέλουν το ζευγάρι να είχε μοιράσει τα πάντα από λογαριασμούς, χρήματα και περιουσίες, μέχρι τις υποθέσεις του δικηγορικού γραφείου. Είναι χαρακτηριστικό ότι στις 11 Ιουνίου στην εκδίκαση της υπόθεσης του σκηνοθέτη που κατηγορούνταν για βιασμό στο δικαστήριο εμφανίστηκε μόνο η 37χρονη για να τον εκπροσωπήσει.

Με τον χωρισμό να έχει προαποφασιστεί, η Σοφία Πολυζωγοπούλου αθόρυβα άλλαξε την επαγγελματική της κατάσταση στο facebook δηλώνοντας πως εργάζεται σε δικό της γραφείο.

Οι αναρτήσεις που έδειχναν το αντίθετο

Κι ενώ οι ίδιοι κανόνιζαν μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια στο «βελούδινο» διαζύγιο τους, μια σειρά από αναρτήσεις στο Facebook έδειχναν ακριβώς το αντίθετο. 25 Ιανουαρίου εύχονταν καλή χρονιά με σύσσωμη την ομάδα του δικηγορικού τους γραφείου.

Στις 11 Μαρτίου έκαναν ίσως την τελευταία κοινή τους εμφάνιση σε έναν γάμο στα Χανιά, όπου ήταν καλεσμένοι.

Και ανήμερα της 25ης Μαρτίου πόζαραν σαν αγαπημένη οικογένεια με τον Λύτρα να αγκαλιάζει τρυφερά τη Σοφία Πολυζωγοπούλου κι εκείνη να χαμογελά ανέμελη.

Η εικόνα που έδειχναν προς τα έξω ήταν εντελώς διαφορετική από ότι συνέβαινε πίσω από κλειστές πόρτες. Είναι ενδεικτικό πως σε συνεντεύξεις μιλούσαν για το πώς μαγείρευε ο ένας στον άλλον.

Ενώ στην κατάθεση της, η Σοφία Πολυζωγοπούλου αποκάλυψε ένα άλλο χόμπι του γνωστού ποινικολόγου, που ήταν τα όπλα.

«Γνώριζα ότι έκανε σκοποβολή από χόμπι. Δεν συμφωνούσα που είχε όπλα στο σπίτι και του είχα ζητήσει πολλές φορές να τα απομακρύνει».

Από την πρώτη στιγμή η Σοφία Πολυζωγοπούλου είχε ξεκαθαρίσει πως δεν υπήρξε ανάλογη συμπεριφορά στο παρελθόν και πως όλα ξεκίνησαν το βράδυ του Σαββάτου όταν ο Λύτρας της έκανε σκηνή ζηλοτυπίας.

Πλέον οι επόμενες κινήσεις της 37χρονης αναμένεται να είναι εκείνες της αίτησης διαζυγίου, αλλά και της αποκλειστικής επιμέλειας της 9χρονης κόρης τους.

- Post Down -

Comments are closed.