- Advertisement -

Απίστευτο : Ξύλο και μαχαιρώματα στο δρομολόγιο ΚΤΕΛ Τρίκαλα-Καρδίτσα!

3

- Advertisement -

Απίστευτη κατάσταση έζησαν οι επιβάτες και ο οδηγός του λεωφορείου του ΚΤΕΛ Καρδίτσας που εκτελούσε το δρομολόγιο από Τρίκαλα για Καρδίτσα πριν από λίγη ώρα.

Στο ύψος του Εργοστασίου Γάλακτος Τρικάλων στην οδό Καρδίτσης, δύο άτομα διαπληκτίστηκαν, πιάστηκαν στα χέρια και άρχισε να πέφτει το ξύλο της αρκούδας…Κάποια στιγμή ο ένας εκ των δύο νεαρών, έβγαλε μαχαίρι και κατάφερε να μαχαιρώσει τον άλλον στο κεφάλι.

Το λεωφορείο φυσικά που είχε γεμίσει αίματα είχε σταματήσει στην άκρη του δρόμου και ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ.Δύο ασθενοφόρα έφτασαν στο σημείο και παρέλαβαν και τους δύο εμπλεκόμενους για να τους μεταφέρουν στο Νοσοκομείο Τρικάλων.

trikalaola.gr

The post Απίστευτο : Ξύλο και μαχαιρώματα στο δρομολόγιο ΚΤΕΛ Τρίκαλα-Καρδίτσα! appeared first on trikalaidees.gr | Τρίκαλα ΙΔΕΕΣ.

- Post Down -

Comments are closed.