Ανθή Βούλγαρη: Η ανάρτησή της για τον κορονοϊό – Τα συμπτώματα που έχει (photos)

5

Η Ανθή Βούλγαρη βρίσκεται από την Δευτέρα (3/1) εκτός της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα Mega» και χθες αποκάλυψε, βγαίνοντας τηλεφωνικά στον αέρα, πως είναι θετική στον κορονοϊό.

Η παρουσιάστρια αργότερα έκανε μία ανάρτηση στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου ενημέρωσε τους followers της πως είναι θετική και λέγοντας τα συμπτώματα που έχει.

Πιο συγκεκριμένα, περιέγραψε ότι έχει ανεβάσει 38 πυρετό και έχει πόνο στα κόκκαλα.

«Παιδιά ο covid χτύπησε τελικά και την δίκη μου πόρτα ..έδειξε θετικό πέντε μέρες μετά αφού ήρθα σε επαφή με κρούσμα .. διπλά εμβολιασμένη (δυστυχώς δεν πρόλαβα να κάνω την τρίτη δόση ) προς το παρόν το περνάω σαν γρίπη ..η αλήθεια είναι πως χθες με έπιασε τρόμος αλλά με καθησύχασαν οι γιατροί μου ..Να προσέχετε πολύ !!Να ακούτε το σώμα σας… Αν έχετε και την παραμικρή υποψία ακόμη και αν το τεστ δείχνει αρνητικό μείνετε σπίτι ..εμένα μέχρι και χθες όλα έδειχναν αρνητικά ..αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όσους είναι καραντίνα! Παιδιά πάμε δυνατά !!»έγραψε κάτω από την ανάρτηση η Ανθή Βούλγαρη.

The post Ανθή Βούλγαρη: Η ανάρτησή της για τον κορονοϊό – Τα συμπτώματα που έχει (photos) appeared first on trikalaidees.gr | Τρίκαλα ΙΔΕΕΣ.

Comments are closed.