Ακόμη ένα πρόβλημα αποχέτευσης στα Τρίκαλα επιλύει η ΔΕΥΑΤ.

10

Πρόκειται για πρόβλημα στην περιοχή που βρίσκεται στο τέρμα της οδού Μετεώρων, ανάμεσα στον κόμβο του ΟΑΕΔ και τη σιδηροδρομική γραμμή. Στη συγκεκριμένη περιοχή υπήρξαν θέματα με την αποχέτευση των οικιών, με αποτέλεσμα να δυσχεραίνεται η καθημερινότητα των πολιτών. Η ΔΕΥΑΤ κινήθηκε τάχιστα και, παράλληλα με τα υπόλοιπα έργα που υλοποιεί για την αποχέτευση (Πυργετός, περιοχή γέφυρας Πάσχου), προωθεί ακόμη ένα έργο. Πρόκειται για την «Κατασκευή δικτύου αποχέτευσης ομβρίων υδάτων πλησίον σιδηροδρομικής γραμμής οδού Μετεώρων» με προϋπολογισμό 118.296 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ). Μετά τη διακήρυξη για τον διαγωνισμό, ανάδοχος αναδείχτηκε η εταιρεία «ΕΡΓΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ Ι.Κ.Ε.».
Την υπογραφή της σχετικής σύμβασης ανάμεσα στον πρόεδρο της ΔΕΥΑΤ Χρήστο Αναστασίου και τον εκπρόσωπο της εταιρείας, συνόδευσαν οι δηλώσεις του κ. Αναστασίου. Ο οποίος δήλωσε ότι «ολοκληρώνουμε τον κύκλο επίλυσης προβλημάτων για την αποχέτευση στα Τρίκαλα, με αυτό το έργο. Δίνουμε και στους κατοίκους της περιοχής αυτής τη δυνατότητα να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες της ΔΕΥΑΤ, να βελτιώνουν την καθημερινότητά τους».
Η επέκταση του δικτύου αποχέτευσης ομβρίων υδάτων θα πραγματοποιηθεί στην οδό Μετεώρων και στις κάθετες οδούς Καλλισθένη και Καναπέως.

The post Ακόμη ένα πρόβλημα αποχέτευσης στα Τρίκαλα επιλύει η ΔΕΥΑΤ. appeared first on trikalaidees.gr | Τρίκαλα ΙΔΕΕΣ.

Comments are closed.