Αιβάζογλου και Σαμολαδάς χτίζουν την ομάδα

6

Το προηγούμενο διήμερο ο γενικός διευθυντής του Α.Ο Τρίκαλα Νίκος Σαμολαδάς πραγματοποίησε μπαράζ συναντήσεων με όλους τους ποδοσφαιριστές που ανήκαν στο περσινό ρόστερ του Α.Ο Τρίκαλα, πλην των δύο ξένων

‘Ολες οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν σε πολύ καλό κλίμα, με το Σαμολαδά να εξηγεί στους ποδοσφαιριστές τα νέα οικονομικά και αγωνιστικά δεδομένα και εν συνεχεία να βολιδοσκοπεί τις προθέσεις τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πολύ κοντά σε συμφωνία για επέκταση της συνεργασίας τους με τα Τρίκαλα βρίσκονται οι Ντόσης, Νιάρος, Βέρτζος και Γιακουμής, ενώ πιθανότατα το ίδιο θα συμβεί μέσα από νέες συναντήσεις και με τους Ριζογιάννη, Ζαρόπουλο (υπάρχει αυτή τη στιγμή μία μικρή διαφορά).

Πέρα από τους παραπάνω, η ομάδα είναι πολύ πιθανό να κρατήσει και μερικούς ακόμη παίκτες όπως οι Σανδραβέλης, Σταματής και φυσικά θα μείνουν όλοι όσοι έχουν διετές ή τριετές συμβόλαιο με τους κυανέρυθρους.

 

Κοντά σε συμφωνία με Σκόνδρα

 

Από κει και πέρα ο Νίκος Σαμολαδάς συναντήθηκε και με το Νίκο Σκόνδρα και οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά να έρθουν άμεσα σε συμφωνία, με τον Τρικαλινό μεσοεπιθετικό να φοράει επιτέλους την κυανέρυθρη φανέλα.

Ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ φαίνεται ότι έχει συμφωνήσει ακόμη με 4-5 ταλεντάκια νεαρής ηλικίας που θα έχουν τις δυνατότητες να προσφέρουν στην ομάδα στο απαιτητικό πρωτάθλημα της SL2, καθώς είναι γνωστή η πρόθεση της διοίκησης να επενδύσει και φέτος πολύ σε μικρούς ηλικιακά ποδοσφαιριστές.

The post Αιβάζογλου και Σαμολαδάς χτίζουν την ομάδα appeared first on trikalaidees.gr | Τρίκαλα ΙΔΕΕΣ.

Comments are closed.