Ένα τραπέζι γεμάτο παραπολιτικά και εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ

5

Η έλευση του υπουργού Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκου προχθές Πέμπτη στο Κιλελέρ για την παρουσίαση του προγράμματος “Αντώνης Τρίτσης” για τη Θεσσαλία, ήταν ομολογουμένως η είδηση της εβδομάδας. Βλέπετε, το πρόγραμμα χρηματοδότησης της τοπικής αυτοδιοίκησης ύψους 2,5 δις ευρώ, έβαλε από νωρίς ψηλά τον πήχη των προσδοκιών για τους δήμους της Λάρισας, οι οποίοι μετά την… ανομβρία δέκα μνημονιακών ετών, αναζητούν τη σανίδα σωτηρίας προς την ανάπτυξη.

Λάρισα: Ένα τραπέζι γεμάτο παραπολιτικά και εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ

Εξίσου ενδιαφέρον ήταν και το γεύμα που παρέθεσε ο οικοδεσπότης πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας Θανάσης Νασιακόπουλος, σε ταβέρνα του χωριού αργότερα το μεσημέρι. Το προσιτό του χαρακτήρα του κ. Θεοδωρικάκου αλλά και το χαλαρό κλίμα, έδωσε την ευκαιρία – όπως μαθαίνω – σε ουκ ολίγους τοπικούς άρχοντες να ζητήσουν μικρότερες και μεγαλύτερες “χάρες”, που σε χρήμα μεταφράζονται σε αρκετές εκατοντάδες χιλιάδων ευρώ. Ουσιαστικά οι δήμαρχοι άδραξαν τη στιγμή και έθεσαν στο κυβερνητικό στέλεχος προβλήματα και ανάγκες χρηματοδοτήσεων, με το τελευταίο να ανταποκρίνεται θετικά στην πλειοψηφία των αιτημάτων.

The post Ένα τραπέζι γεμάτο παραπολιτικά και εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ appeared first on trikalaidees.gr | Τρίκαλα ΙΔΕΕΣ.

Comments are closed.